Skip to content

Outdoor Informatie

Informatie over Stoelen, Tafelbladen, Onderstellen, Montage:

1e De terras tafelbladen in een donkere kleur niet inzetten in de volle zon, maar op schaduwplekken, de kans bestaat dat de donkere bladen in de volle zon kromtrekken en ze nemen meer warmte op.

2e De onderstellen bestaan uit IJzer, Gietijzer en Aluminium, bepaalde IJzeren onderstellen kunnen wel buiten gebruikt worden, echter is de kans op roesten aanwezig, de Aluminium en Gietijzeren onderstellen zijn beter bestand tegen de weersomstandigheden buiten. We vullen de website geleidelijk aan met meerder tafelonderstellen, we kunnen veel meer leveren als er nu op de website staat.

3e Bestel niet te grote tafelbladen voor onderstellen met een te kleine voet, de kans op kantelen is dan groot, tevens zijn er onderstellen in verschillende gewichten. Aluminium is licht maar kan op winderige locatie’s sneller omwaaien.

4e Sommige tafelbladen zijn op voorraad en direct leverbaar, dit zijn momenteel van Werzalit:
Ponderosa Weiß, Ponderosa Grau, Ex-Works en Montpellier allen 70×70
Tevens nog enkele Outlet tafelbladen

5e Wij raden U aan om eerst een offerte aan te vragen, wij kunnen U dan een exacte prijs geven, door een grotere afname vervalt de € 5,- aan transportkosten af fabriek, deze kosten berekenen wij ook niet op de voorraad producten.